Programes d’amortització accelerada de la teva hipoteca

Comença la tardor, i aquest estiu, molts de vosaltres heu fet escapades de proximitat per precaució i amb un objectiu concret, el de generar estalvi. I amb quina finalitat? La d’amortitzar la vostra hipoteca.

 

Però què és millor? Estalviar, amortitzar o invertir?

Avui, a aHipoteques us volem explicar quins factors heu de tenir en compte per tal de prendre una bona decisió.

Abans que res, cal focalitzar-nos en el tipus d’interès de la hipoteca contractada. El tipus mig actual ronda al voltant del 3,75%, per tant, és un bon moment per plantejar-nos amortitzar una part del capital pendent. En canvi, davant d’una situació de tipus d’interès baix, estalviar és millor per tal de generar rendibilitats extres. Ara bé, tot depèn del perfil de risc de l’inversor.

 

Amortitzar la hipoteca anticipadament té dos beneficis:

  • Si es redueix el capital, acabarem pagant menys interessos en el moment que es recalculi la quota.

  • L’efecte psicològic de tenir un deute inferior.

La teva hipoteca et permet fer pagaments anticipats del saldo principal? Vols fer un pagament extra amb l’excedent d’estalvi que has generat? aHipoteques actualitzarà el saldo del teu préstec hipotecari i et proporcionarà l’escenari amb una nova taula d’amortització i amb el termini degudament actualitzat.

Tens previst ingressar algun bonus per a la consecució d’objectius de cara aquest mes de setembre? O senzillament et planteges modificar les teves quotes de mensuals a quinzenals? Considera fer pagaments addicionals sempre que en tinguis l’oportunitat, ara és un bon moment.

aHipoteques t’ajuda amb els càlculs, d’aquesta manera reduiràs el saldo principal i acceleraràs el pagament de la teva hipoteca. Contacta ara amb nosaltres sense compromís i obtindràs un estudi en menys de 48h.

Aconsegueix la
teva hipoteca al 100%

DES D’EURIBOR +0,60